Informatie lidmaatschap NHPS

  • Er is een onderscheid in een lidmaatschap puur voor gebruikers en lidmaatschap voor fokkers en gebruikers.

Basislidmaatschap (kosten 2019 € 40,-) voor:

  • Leden die zeker niet willen deelnemen aan keuringen, geen veulen willen fokken, maar alleen willen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport en recreatie en voorlichtingsbijeenkomsten. Men wordt dan geen lid van het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol en kan geen paard laten registreren. Wanneer men kiest voor het basislidmaatschap is men wel volwaarding lid van het NHPS. Basisleden hebben bij ledenvergaderingen stemrecht over alle zaken van de vereniging, behalve over specifieke fokkerij-aangelegenheden. Dit is voorbehouden aan leden met een basislidmaatschap + lidmaatschap HPT.

Combinatielidmaatschap is: Basislidmaatschap + lidmaatschap HPT (kosten 2019 € 75,-, inclusief blad Haflinger Pferde) voor:

  • Leden die paarden willen registreren bij het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol, een veulen willen fokken, paarden willen laten opnemen in het stamboek of deelnemen aan keuringen. Vanzelfsprekend kan men ook deelnemen aan alle verdere activiteiten van het NHPS.

Vastgelegd tijdens de ledenvergadering oktober 2018

Steunlid /donateur

  • Haflingerliefhebbers die het NHPS een warm hart toedragen en onze vereniging financieel willen steunen kunnen door middel van een minimum bijdrage van € 25,- per jaar steunlid / donateur worden. Steunleden / donateurs hebben geen stemrecht.

Wilt u lid worden van het NHPS?

  • Vul dan het inschrijfformulier in op de website of mail uw gegevens naar info@nhps.nl

Tarievenlijst NHPS 2020