Rij- en menvereniging NHPS

Naast het stamboek NHPS (Nederlands Haflinger Paarden Stamboek) is met goedkeuring van de KNHS de Rij- en menvereniging NHPS opgericht. Dit is een vereniging die statutair los staat van het NHPS stamboek en als aparte vereniging is vastgelegd bij de notaris.
Wij hopen dan ook op vele aanmeldingen zodat de werkgroep Sport- en Recreatie nog veel mooie evenementen en wedstrijden voor de haflingerliefhebber kan blijven organiseren. Als je een combinatie neemt van lid Rij- en menvereniging NHPS èn lid van het NHPS ontvang je een mooie korting op het totale lidmaatschap. Het lidmaatschap is per kalenderjaar, dus van 01-01-2019 t/m 31-12-2019 enz.
Je ontvangt een korting op het totale lidmaatschap in de volgende situaties:

  1. Je bent lid van de Rij- en menvereniging NHPS, je bent eigenaar van een Haflinger èn je bent basis- of combinatielid van het NHPS.
  2. Je bent lid van de Rij- en menvereniging NHPS, je bent eigenaar van een Haflinger èn een gezinslid is basis- of combinatielid van het NHPS.
  3. Je bent lid van de Rij- en menvereniging NHPS, een gezinslid is eigenaar van een Haflinger èn het gezinslid is basis- of combinatielid van het NHPS.

Rij- en menvereniging NHPS

lid van het NHPS
(of gezinslid is lid van het NHPS)

KNHS (bedrag voor 2019)

€ 25,00 € 25,00

Rij- en menvereniging NHPS(2019)

€ 55,00 € 55,00
Korting (2019) € 30,00

Totaal contributie Rij- en Menvereniging NHPS exclusief contributie stamboek NHPS

€ 80,00 € 50,00

Voor tarieven lidmaatschap NHPS zie onze tarievenlijst

Vanaf 1 juli van het lopende jaar ontvang je nog € 15,00 korting op het NHPS lidmaatschap, zowel op het basis- als het combinatielidmaatschap.
Je kunt je aanmelden voor de Rij- en menvereniging NHPS door het formulier onderaan de pagina in te vullen en te verzenden. Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar rijvereniging@nhps.nl
Als je voor het eerst lid wordt van een rij- en menvereniging, dan kun je je lidmaatschap bij de Rij- en menvereniging NHPS per direct in laten gaan. Je betaalt dan lidmaatschap t/m 31-12-2019, daarna per kalenderjaar van 01-01-2020 t/m 31-12-2020 enz.
Ben je lid van een andere vereniging maar wil je je graag inschrijven bij de Rij- en menvereniging NHPS, let dan op !! Stuur tijdig een mail naar je huidige vereniging met daarin beëindiging van je lidmaatschap.

Schrijf je met onderstaand formulier in als lid Rij- en menvereniging NHPS.

dhr.mevr.

Uw naam.

Straat en huisnummer.

Postcode

Plaats

Geboortedatum

Telefoon nummer

Uw e-mail

NHPS lid
JANee

Naam lid NHPS