PROGRAMMA ZONDAG 9 JUNI 2019

Programma Haflinger Event 2019

Bestrijgaande onder het zadel: Op vrijdag 7 juni 2017 vinden de voorselecties plaats voor de finale op zondag 10 juni 2018. In diverse groepen worden door juryleden bepaald welke combinaties door mogen naar de finale. Bij het bestrijgaande onder het zadel rij je met ongeveer 10 combinaties( afhankelijk van het aantal deelnemers) in een grote rijbak. Tijdens dit onderdeel worden de stap, draf, galop en de manier waarop gereden wordt beoordeeld. Per groep mogen er 3 combinaties door naar de finale op zondag 9 juni 2019. Deze worden op vrijdag direct bekend gemaakt, de overige deelnemers worden niet geplaatst. Ook zijn er nog 2 wildcards. De jury bepaald voor wie deze zijn. De plaatsing van de finale is van achter naar voren.
Bestrijgaande aangespannen: Op vrijdag 7 juni 2019 vind direct de finale plaats. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bepaald hoeveel groepen er eventueel gemaakt gaan worden. Tijdens dit onderdeel rij je in een grote bak met meerdere aanspanningen en zal de jury de stap, draf, galop en de manier waarop gereden wordt beoordelen. De plaatsing is van achter naar voren.

NHPS HAFLINGER TEAM KAMPIOEN

Deelname is alleen mogelijk voor NHPS leden. Stel je eigen team samen en geef het een leuke naam ! Minimaal 3 deelnemers per team. Je hebt voor alle onderstaande programma-onderdelen een teamlid nodig dat deelneemt. Bij twee programma-onderdelen mag je kiezen bij welk onderdeel je een teamlid inzet. (Springen of mennen en vaardigheid onder het zadel of barrelrace) Je moet bij aanmelding op het inschrijfformulier aangegeven welke combinatie voor welk onderdeel ingezet wordt. Voor de dressuur van vrijdag en zondag mag niet dezelfde combinatie ingezet worden. De dressuur is dus voor twee teamleden, waarvan één op vrijdag en één op zondag. Iedere combinatie kan maar in één team deelnemen.

  • dressuur 2 proeven (vrijdag)
  • dressuur 2 proeven (zondag)
  • springen of mennen (zaterdag)
  • vaardigheid onder het zadel (zaterdag) of barrelrace (vrijdag)

Terug naar website