PROGRAMMA VRIJDAG 7 JUNI 2019

Vanaf vrijdagochtend aanvoer paarden mogelijk

Programma Haflinger Event 2019

DRESSUURWEDSTRIJDEN

Alle ruiters en amazones met een Haflinger kunnen deelnemen aan de dressuurwedstrijden. Zowel met als zonder startpas in een impulsrubriek (lidmaatschap KNHS verplicht). Mogelijkheid tot het rijden van 2 proeven van klasse B t/m ZZ-licht en Subtop klasse ZZZ t/m Inter I. De dressuurwedstrijden onder het zadel zijn tevens een kwalificatiewedstrijden voor de NHPS Sundance Cup 2019

De wedstrijden worden verreden conform het Algemeen Wedstrijdreglement van de KNHS.

  • Vrijdag 7 juni 2019
  • Zondag 9 juni 2019

BESTRIJGAANDE ONDER HET ZADEL EN AANGESPANNEN

Bestrijgaande onder het zadel:

  • Op vrijdag 7 juni 2019 vinden de voorselecties plaats voor de finale op zondag 9 juni 2019. In diverse groepen worden door juryleden bepaald welke combinaties door mogen naar de finale. Bij het bestrijgaande onder het zadel rij je met ongeveer 10 combinaties( afhankelijk van het aantal deelnemers) in een grote rijbak. Tijdens dit onderdeel worden de stap, draf, galop en de manier waarop gereden wordt beoordeeld. Per groep mogen er 3 combinaties door naar de finale op zondag 9 juni 2019. Deze worden op vrijdag direct bekend gemaakt, de overige deelnemers worden niet geplaatst. Ook zijn er nog 2 wildcards. De jury bepaald voor wie deze zijn. De plaatsing van de finale is van achter naar voren.

Bestrijgaande aangespannen:

  • Op vrijdag 7 juni 2019 vind direct de finale plaats. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bepaald hoeveel groepen er eventueel gemaakt gaan worden. Tijdens dit onderdeel rij je in een grote bak met meerdere aanspanningen en zal de jury de stap, draf, galop en de manier waarop gereden wordt beoordelen. De plaatsing is van achter naar voren.

Terug naar website