VRIJWILLIGERS

  • Zonder vrijwilligers is het opstarten en uitvoeren van dit evenement onmogelijk. Ook de vrijwilligers die zich al opgegeven hebben willen zo af en toe eens kunnen genieten van al het moois wat er is georganiseerd. Er is dus altijd ruimte en vraag voor extra vrijwilligers die willen helpen dit evenement naar een hoger niveau te tillen. Wij willen u daarom vragen of u interesse heeft in een vrijwilligers functie voor een zelf aan te geven duur. Vergeet dus niet te melden op welke dagen en tijdstippen u graag wilt helpen. U kunt dit vermelden op het inschrijfformulier of aanmelden via wedstrijden@nhps.nl

STALLING

  • Dit jaar vind het Haflinger Event weer op dezelfde accommodatie plaats als afgelopen jaar. Deze accommodatie is erg goed bevallen dus hier zijn wij erg blij mee. Er zijn hier voldoende stallen aanwezig. Dit is in de vorm van twee tenten met daarin de stallen voorzien van zaagsel. Mensen die alle 3 de dagen aanwezig zijn op het Event hebben voorrang op mensen die 1 of 2 dagen aanwezig zijn. Omdat de inschrijving nu direct via Ideal betaald moet worden is er geen discussie meer over wie, wanneer heeft aangemeld en betaald zonder verdere eisen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt volgens de hierboven gestelde richtlijnen. Als u een stal/de stallen heeft gereserveerd, dan wordt bij afmelding het bedrag niet terugbetaald.
  • Indien er geen stallen meer beschikbaar zijn op de wedstrijdlocatie wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld en zullen wij dit vermelden op de site. Om ook voor de nodige rust van de paarden te zorgen is het na 21.30 uur niet meer toegestaan in de stallen te komen.
  • De organisatie controleert regelmatig in de stallen en er zal ook iemand overnachten in de stallen.

OVERNACHTING

  • Het Haflinger-Event biedt u de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag nacht te overnachten in de groepsaccomodatie van Ruitersportcentrum Meulendijks. Hier zijn bedden aanwezig en dient u alleen beddengoed, slaapzak en kussen mee te brengen. U mag zelf bepalen hoe u wenst te overnachten of dat nou in de groepsaccomodatie of in uw eigen tent, caravan of camper is, dat is aan u. Graag op het inschrijfformulier aangeven op welke manier u wilt overnachten en met hoeveel personen. Overnachting is op alle manieren gratis. Er zijn wc en douches aanwezig.

INDELING CLINICS

  • Met betrekking tot de clinics probeert de organisatie zo veel mogelijk rekening te houden met de grootte én het niveau van de groepen. Wij proberen zo de aandacht voor ieder paard en ruiter zo goed mogelijk te verdelen. Er geldt hierbij echter wel wie het eerst komt wie het eerst maalt. En Vol = Vol mochten er geen plaatsen meer beschikbaar zijn wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

TERUGBETALING INSCHRIJFGELDEN

  • Voor alle onderdelen (dat betekend voor alles wat er op het Event plaatsvindt en je je aangemeld hebt) tijdens het Event die geen deel uitmaken van KNHS wedstrijden geldt dat er vanaf 01-04-2019 geen terugbetaling zal plaatsvinden bij volledige of gedeeltelijke afmelding. Voor de KNHS wedstrijden gelden de regels vastgesteld door het KNHS.

VRAGEN ?

  • Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen wedstrijden@nhps.nl

SPONSOREN

  • Een evenement als dit is niet mogelijk zonder sponsoren. Weet u nog iemand die wil sponsoren of wilt u zelf sponsoren dan is dit uiteraard van harte welkom. Voor meer informatie: dianarezel@hotmail.com

Via de website www.Haflinger-Event.nl zullen we u zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Het inschrijfformulier voor het Haflinger Event 2019 kun je vinden op de onderstaande link:

https://www.nhps.nl/inschrijven/