NHPS Inschrijfformulier Stamboekopname/Jubileumkeuring 2018

Let op!! Na het verzenden van het formulier krijgt u automatisch een kopie van uw inschrijving in uw mailbox.

Svp insturen vóór 25 juli 2018

Met het versturen van dit formulier verklaart u bekend en akkoord te zijn met de statuten en reglementen van het NHPS. Deze zijn te vinden op onze website.

Indeling keuring:

Vrijdag 10 augustus 13.00 uur: Stamboekopname en keuring 3-jarige merries; keuring 1-jarige- en 2-jarige merries, aansluitend Jeugdkampioenschap; Merrie met afstammelingen, Generatiegroep en Verrichtingsproef.
Zaterdag 11 augustus 09.30 uur: chippen en keuring merrieveulens (incl. beoordeling voor Grundbuch I) en hengstveulens, aansluitend kampioenschap; keuring ruinen; keuring 4-jaar en oudere merries , aparte rubriek met en zonder veulen (evt. stamboekopname); ererubriek merries 15 jaar en ouder. Aansluitend kampioenschap merries.


dhr.mevr.

Uw naam.

Straat en huisnummer.

Postcode

Plaats

Telefoon nummer

Uw e-mail

Waar wenst u voor in te schrijven (Meerdere keuzes tegelijk mogelijk)
KeuringChippen veulenBeoordelen merrieveulenBeoordelen 1 - 2 jarigeStamboekopnameMerrie met afstammelingen of generatiegroep (afstammelingen/generaties vermelden bij 'Opmerkingen')

Naam paard

Stamboek nummer

Stamboek nummer laatste 5 cijfers

Geboorte datum

Naam vader paard

Stamboek nummer

Naam moeder paard

Stamboek nummer

Naam fokker

Woonplaats

Huren van een of meerdere stallen:
Vrijdag 10 augustus,

Zaterdag 11 augustus,

Bij inschrijving voor een wedstrijd of evenement van het NHPS gaat u er mee akkoord dat startlijsten en uitslagen, waarop persoonsgegevens staan vermeld, worden gepubliceerd op een openbare website. Bovendien kunnen er op elke wedstrijd of evenement foto’s en ander beeldmateriaal gemaakt worden, welke gebruikt zullen worden voor de communicatiekanalen van het NHPS en de Rij- en Menvereniging NHPS. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, kunt u dit schriftelijk aangeven via info@nhps.nl

Opmerking