Pak je agenda erbij !! De datum voor het NHPS Haflinger-Event 2019 is bekend.
Deze keer het 5-jarig jubileum van het NHPS Haflinger-Event !!
We handhaven ons vaste 2de weekend in juni, te weten 7-8 en 9 juni 2019.
Bijkomend voordeel kan zijn dat je misschien een dagje extra vrij bent zodat je nog na kunt genieten van het Event en rustig je spullen op kunt ruimen, want Pinksteren valt in 2019 in dit weekend. Nu de datum bekend is kan iedereen zich weer voorbereiden en rekening houden met de planning. Wij gaan nu verder met de organisatie en hopen weer op veel enthousiaste deelnemers.

Brief deelnemers

Voor vragen kunt u terecht bij info@haflinger-event.nl

Wil je ook lid worden van het NHPS zodat we mooie en leuke dingen voor iedereen kunnen organiseren? Informatie en aanmelden bij het secretariaat: info@nhps.nl of tel. 0543 562350
Een link naar inschrijfformulier voor het lidmaatschap vind je op de homepage van de website.

Lidmaatschap NHPS

  • Er is een onderscheid in een lidmaatschap puur voor gebruikers en lidmaatschap voor fokkers en gebruikers.

Basislidmaatschap (kosten 2020 € 45,-) voor:

  • Leden die zeker niet willen deelnemen aan keuringen, geen veulen willen fokken, maar alleen willen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport en recreatie en voorlichtingsbijeenkomsten. Men wordt dan geen lid van het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol en kan geen paard laten registreren. Wanneer men kiest voor het basislidmaatschap is men wel volwaardig lid van het NHPS. Basisleden hebben bij ledenvergaderingen stemrecht over alle zaken van de vereniging, behalve over specifieke fokkerij-aangelegenheden. Dit is voorbehouden aan leden met een basislidmaatschap + lidmaatschap HPT.

Basislidmaatschap + lidmaatschap HPT (kosten 2020 € 80,-, inclusief blad Haflinger Pferde) voor:

  • Leden die paarden willen registreren bij het Haflinger Pferdezuchtverband Tirol, een veulen willen fokken, paarden willen laten opnemen in het stamboek of deelnemen aan keuringen. Vanzelfsprekend kan men ook deelnemen aan alle verdere activiteiten van het NHPS.