NHPS Haflinger Event 2018: Het enthousiasme spatte er vanaf!

Met voldoening mogen we terugkijken op het Haflinger Event 2018, dat plaatsvond op 8, 9 en 10 juni jl.
De leden van de werkgroep Sport en Recreatie hebben hard gewerkt om het Event op de nieuwe locatie van de manege “Meulendijks” te Heeze (NB) tot een succesvol evenement te maken. Er hebben zich ongekend veel deelnemers ingeschreven. Drie dagen samen met Haflinger vrienden, elkaar helpen en overnachten, het waren geweldige dagen.

De locatie is prachtig gelegen, grenzend aan het mooie natuurgebied Strabrechtse Heide. Bovendien hebben de deelnemers de Haflinger geweldig gepromoot, door uitstekende resultaten neer te zetten.

Prachtig was de presentatie van de deelnemers van het Europa Championat (EK) te Stadl Paura op 22 – 25 augustus 2018 in Oostenrijk. Deze dames en een heer zullen namens het NHPS deelnemen aan het EK 2018.

Er heerste drie dagen lang een gemoedelijke en gezellige sfeer. Het weer overtrof zichzelf. Geen druppel regen, hoge temperaturen en alleen maar zonneschijn. Graag wil ik de leden van de Werkgroep Sport en Recreatie, de vrijwilligers, de deelnemers, de mensen van de manege Meulendijks, voor hun inzet en harde werken hartelijk bedanken. Zo ook de sponsoren die met hun financiële bijdrage en de beschikbaar gestelde prijzen in velerlei vorm het mede mogelijk hebben gemaakt het Event 2018 te laten slagen.

Hartelijke groet van

Hetty Doeze Jager
voorzitter NHPS