WEDSTRIJDEN

Vrijdag, zaterdag en zondag

Alle ruiters en amazones met een Haflinger kunnen deelnemen aan onderstaande wedstrijden, zowel met als zonder startpas in een impulsrubriek (lidmaatschap KNHS verplicht). 2 proeven van klasse B t/m ZZ-licht. De menwedstrijden bestaan uit dressuur en vaardigheid. Ook hier geldt zowel met als zonder startpas in een impulsrubriek (lidmaatschap KNHS verplicht). Klasse B t/m Z. NHPS leden hebben voorrang als wedstrijd vol is. De dressuurwedstrijd onder het zadel is tevens een kwalificatiewedstrijd voor de NHPS Divoza Dressuurcompetitie 2015.

De finale van de NHPS Maasduinenservice Mencompetitie 2016 zal verreden worden tijdens het Haflinger-Event. Informatie over de competities kun je vinden op:

Meer informatie: (Contact persoon Rene Blom) info@haflinger-event.nl

De wedstrijden worden verreden conform het Algemeen Wedstrijdreglement van de KNHS.

  • Dressuur op vrijdag 10 juni en zondag 12 juni 2016
  • Springen op zaterdag 11 juni 2016
  • Mennen op zaterdag 11 juni 2016

Springwedstrijd Nadat je op zaterdag de springclinic hebt gevolgd van Edwin Breukink is het mogelijk om later op de dag deel te nemen aan de springwedstrijd. Wij hebben besloten deze wedstrijd op zaterdag  11 juni 2016 te organiseren, zodat onze clinicgever/springspecialist Edwin Breukink je tijdens de wedstrijd nog kan voorzien van tips. Dit betreft dan ook een oefenwedstrijd die niet met KNHS startkaart wordt verreden. . Uiteraard kun je ook deelnemen aan deze wedstrijd zonder de clinic gevolgd te hebben.